POZDRAVLJAMO VAS!

Restoran, smeštaj, događaji, disco bar, sve na jednom mestu!

VAŠE OMILJENE UKUSE DONOSIMO KUĆI!

Disco BAR

Disco je svoja vrata za posetioce otvorio u petak, 6. novembra 1998. godine. Tom činu prethodilo je veliko interesovanje ljubitelja diskoteka u celoj zemlji.

Prvih nekoliko nedelja je, zbog velikog interesovanja, za posetioce bio otvoren tri puta sedmično. Radio je od 22 časa, ali su se dugi redovi pred vratima stvarali već od 21.30.

U roku od samo godinu dana su kompletna zvučna i delimično lajt-šou tehnika zamenjeni profesionalnom.

Trenutno zvuk obezbeđuje RCF Sound, a svetlosne efekte SGM i FUTURELIGHT vrhunska oprema. Klub je, zahvaljujući izgledu, dizajnu, kvalitetnoj tehničkoj opremljenosti, pa i prostornom kapacitetu, predstavljao jedinstveni primer diskoteke u zemlji i za veoma kratko vreme postao kultno mesto omladine u radijusu od 100 km.

Senćanski stil se permanentno menja, zavisno od i zajedno sa izvođačima koji nastupaju. Rezidenti Cori B i Maxy su od samog početka stvorili atmosferu otvorenog tipa, a zatim su 2000. godine, uz pomoć Cino-a, pojam zabave širom Vojvodine podigli na još viši nivo. U 2005. godini je završeno na ChillOut webmagazinu glasanje, prema kome Club Bali je zvanično 3.najbolji klub u Srbiji.

Ostvaren je san više hiljada ljubitelja dobre zabave: lako i brzo dostupan visokokvalitetan klub sa odgovarajućim prostorom za ples, spratnim chillout-prostorom sa tri dobro opremljena bar-pulta, sa ogromnom baštom koja podseća na mondensko letovalište Ibica. Objekat je lako dostupan iz bilo kog dela grada, kao i drugih naselja (Kanjiža, Ada, Čoka, Bečej).

 

Galerija slika