KÖSZÖNTJÜK!

Étterem, szállás, rendezvényterem, disco bár, mind egy helyen!

KEDVENC ÍZEIT HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK!

Disco BÁR

A disco 1998. november 06-án pénteken nyitotta ki kapuit a bulizni vágyók előtt. Az egész országból erős érdeklődés volt a megnyitóval, és általában az új szuperklubbal kapcsolatban.

Az első hetekben a nagy érdeklődés miatt heti 3 nap, este 10 órától volt nyitva, de már 9:30-tól hosszú sorok álltak az ajtó előtt a buli kezdetére várva. A nyitástól számított egy éven belül a komplett hangrendszer és a fénypark egy része professzionálisra lett fejlesztve.

A hangról jelenleg az RCF, a fénytechnikáról az SGM, és a FUTURELIGHT csúcsminőségű felszerelései gondoskodnak. Maga a klub a megnyitása idejében egyedülállónak számított, megjelenésre, designra, minőséges technikára, valamint méretre is, így rövid idő alatt kultikus találkahelyévé vált a fiataloknak 100 kilométeres körzetben.

A zenei stílus folyamatosan változik a megjelenő művészek, fellépők listájával együtt. A kezdetektől a rezidentek Cory B és Maxy nyitott közönséget alakítottak ki, hogy 2000-től Cino segítségével tovább magasabb szintre emeljék a szórakoztatás fogalmát, Vajdaság-szerte. Támogatásotoknak köszönhetően a Club Bali 2005-ben a Chillout.co.yu webmagazin szavazatai alapján hivatalosan is az ország 3. legjobb klubja.

Több ezer bulizni vágyó álma valóra vált: magas minőségű klub elérhető távolságban, tánctérrel, emeleti chillout résszel, 3 igényesen felszerelt bárpulttal, mellette óriási kerthelységgel a nyári Ibizát idéző szabadtéri bulik elengedhetetlen részeként. Az objektum könnyen megközelíthető a város felől, valamint városok közti szervezett járatok biztosítottak.(Kanizsa, Ada, Csóka, Becse).

 

Képgaléria